søndag, mai 15, 2011

Basert på avislesing, så er det riktig!

Faksimile fra VG.no 15. mai 2011
VG nett spør Carl I Hagen, ordførerkandidat for FrP i Oslo, om han er enig med  lederen i Oslo Frp, Christian Tybring-Gjedde, som sa til VG på fredag at innvandrergutter er hissigere enn norske

- Basert på generell avislesing mener jeg det er riktig. Man ser at de blir rasende over æressaker. Det er en gjengmentalitet, og de er oftere bevæpnet enn norske gutter. Men jeg kan ikke underbygge dette med dokumentasjon.
Basert på avislesning kan jeg slå fast følgende:
- Frp-politikere skaper flest skandaler rundt om kring i landet.
- Frp-politikere lyver mest av alle vedrørende skatteløfter og bompengeløfter.
- Frp er det partiet  med flest nestledere som begår flest uetiske handlinger i politikken, i alle fall etter de avisene jeg har lest. Men heldigvis så var det ikke straffbart. Derimot har de nestledere som bryter loven på mange måter, blant annet dømt og straffet for vold og tatt for råkjøring i en 60-sone.
- Frp-politikere er involvert i bedrageri og trygdesvindel, og så ansetter de folk sin egen familie for å hjelpe slekta.
- Frp´ere er de som sliter mest med sexsiktelser som voldtekt av ex-samboer, årsmøtebekjennelser om voldtekt, legger fulle menn i senga til årsmøtedeltakere og ikke minst filmer nakne gutter i dusjen og driver barnelokking . Men Frp-topper synes at kvinner kan ta litt ansvar selv for hvilke signaler de sender ut. Så vet vi det.
- Og ikke minst fins det Frp´ere som begår drap.

Jeg kan godt si at basert på mange, veldig mange enkeltoppslag, så er det noe fryktelig galt med Frp og de som er medlemmer der. Men jeg kan selvsagt ikke dokumentere det. For det er ikke sant. Det fins utrolig mange flotte folk, som også er Frp´ere. De er selvsagt støpt av noe annet enn Mr. Tybring-Gjedde og ordførerkandidaten som er mest i Syden, Carl I Hagen.

Men hvis politikk skal baseres på ulike avisoppslag, så må vi trolig forby Frp. Da får vi ned kriminaliteten i samfunnet, og Norge blir rett og slett et bedre land å leve i.... eller?

3 kommentarer:

Ronnie Furset sa...

Tosk! Du skjønner godt hva Hagen mener. Jævla kverulant.... Det er jo innvandrere som står bak det meste av kriminalitet som skjer i Norge. Både drap, voldtekt, slosting, innbrudd og ran..

Kattemann sa...

Og det baserer du på avislesing, kanskje?

Sten M. Berglund sa...

Ronnie Furset - ikke vær så hissig! Du ødelegger statistikken!

Tusen takk for latteren!