søndag, april 19, 2009

Sørum Aps leder på landsmøte i Arbeiderpartiet


Are Tomasgard holdt innlegg på landsmøtet i AP første dag. Innlegget hans finner du her.

Og her er pressmeldinga fra Sørum AP i forbindelse med innlegget han holdt på landsmøtet.


Sørum Aps leder Are Tomasgard er delegat på årets landsmøte som avvikles denne helgen;
- Det var svært inspirerende tale av Stoltenberg. At han satte kampen mot arbeidsledigheten såpass høyt på dagsorden er betryggende, sier Tomasgard. Han er nyvalgt leder i Sørum Arbeiderparti og jobber til daglig i fagforbundet for industri og energi.

Tomasgard var en av de som representerte Akershus på landsmøte i Arbeiderpartiet, og fikk slippe til på talerstolen etter statsminister Jens Stoltenbergs åpningstale.

Sats på industribedriftene
- Vi må først skape det vi skal dele. Akershus er kanskje ikke det fylket folk først forbinder med olje, gass eller kraftintensiv industri, men vi bidrar i aller høyeste grad, sa Are Tomasgard i sitt innlegg på landsmøte. Han pekte på at viktige aktiviteter knytet til de største virksomhetene i Norge har sete i Akershus, blant annet forsknings- og utviklingsaktiviteter på Kjeller.

Et av de store stridsspørsmålene på landsmøte til Arbeiderpartiet er om man skal gå imot leteboring eller ikke.
- Dersom vi har ambisjoner om at verden skal høre på Norge i viktige spørsmål er det dumt om vi avvikler industri eller struper petroliumsaktiviteten, mente Tomasgard. Han vil heller ha en utvikling av olje- og gassaktiviteten slik at mest mulig av ressursene kan utvinnes med miljøvennlig teknologi som kan gjøre Norge til et foregangsland.

Starter valgkampen
- Vi starter nå valgkampen med husbesøk i Sørum allerede til uken, og vil fortsette med det fram mot valget. Vi har mange aktive og engasjerte medlemmer, som kommer til å ta fatt på valgkampen med liv og lyst, forteller Tomasgard.

Han har en klar målsetning om at AP skal øke oppslutningen fra 2005, da partiet fikk 35,5 prosent av stemmene i Sørum.
- For oss er det viktig å vise velgerne at Arbeiderpartiet er et parti man kan stole på. Vi løper ikke fra vår politikk. Det gjør Fremskrittspartiet, fordi finanskrisa har vist at den økonomiske politikken de står for er årsaken til alle problemene, avslutter Tomasgard.

Ingen kommentarer: