torsdag, november 18, 2010

Den mest utilgjengelige fiskeriministeren siden 1905?

Det er alltid morsomt med spissformuleringer. Enda bedre er det når de slår helt feil. (Men skitt au, hvem bryr seg om fakta nå om dagen?).

TV2 melder at miljøorganisasjonen Neptun har lagt 2000 kongekrabber foran Fiskeridepartementet, men det får ikke fiskeriminister Lisbeth Berg Hansen til å legge om arbeidsdagen sin for å møte aksjonistene.
Til TV2 tordner Neptun-leder Frank Hugo Storelv:
- Hun (merk: fiskeriministeren) er den mest utilgjengelige siden 1905.

Så var det bare det at Fiskeridepartementet ble ikke opprettet før i 1946...
Og er det egentlig lov til å grise med mat på denne måten?

VG skriver forøvrig at det er 2000 levende krabber som blir utsatt for dyremishandling. Det skjer samtidig som fiskeriministeren sitter i møte med Mattilsynet. Det var vel heller kokkene i departementenes kantine som burde komme løpende ut for å hente krabber som de kunne koke til lunsj i morgen?

Uansett - dette er et kongeeksempel på en aksjon som er rigget for mediene. Fagligheten? Det fikk vi høre lite og ingenting om.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Neptun vil vel innføre passkontroll
på Kongekrabben ?






RIKKE

Anonym sa...

De vil ikke gjøre noe som forstyrrer deres venners mulighet til å tjene nesten 300kr kiloen.... det er kun noen få som har lisens til å fiske kongekrabber, og gjett rett,, joda, de har venner på tinget.....

Anonym sa...

mæst nyskjerrig på det som vi ikke skal vite, ting som samarbeid russland norge, og no nylig amerikaneren i parantes er redd for.. bra vi har laks og olje iværtfall sia jordbruk fiskeri og utvikling i dein gruppa e umulig da landbruket no e blitt camping og fiskeran kjøre tyskere på fisketurer.. bør iværtfall sørge for og græv te oss mæst mulig utav laksehandeln før laksesjukdomman e komme så langt at det ikke e levelig for fisk i havet om ikke spiselig.. men vi har jo olje og krabbe som reserveplan,dein e jo så levedyktig så dein tåle sykdomman veit du,,men kain heinn vi må vaksinere oss først før vi spiser da... og det e jo itj nå problem d, staten har jo bevist at norske slitera e værd meir ein dæm vise eillers så vi får sekkert dobbel overlevnings dose der å... ja ja itj å stresse folkens vi e jo så heldig med helsebehandling her te lands at regjeringa har funne ut at vi vokser oss yngre, faktisk så effektivt at vi e blitt umyndigjort, for det eksisterer snart ikke folk over myndig alder lengre, træng itj være blind for og ha det dårlig...